[:swvar:ufile:10:description:]
[:swvar:ufile:8:description:]

Karton vastgoedstyling pricing pack

Vanaf €900 kan je kartonnen meubels huren om je woonkamer, eetkamer en master bedroom mee in te richten. Op die manier kan een groot rendement gecreëerd worden. De pricing pack 'karton' geldt alleen voor woningen met één slaapkamer. 

LAAT JOUW WONING VERKOOPKLAAR STYLEN DOOR LR UPSTATE EN GENEREER EEN AANZIENLIJKE MEERWAARDE IN DE VERKOOPPRIJS
Vraag een gratis & vrijblijvende offerteBekijk onze realisaties
Tot 20% meerwaarde
Tot 6x sneller verkopen
Inrichting met oog voor detail

Inbegrepen

  • Alle meubels en bijbehorende accessoires om het pand mee af te werken: schilderijen, staande lampen, tapijten, kussens en plaids, een gedekte tafel, een opgemaakt bed en andere afwerkingen.
  • Levering/ophaling van de ingerichte kamers op gelijkvloers of via een eventuele interne lift, slaapkamers op de 1e verdieping met de trap. Alle kamers worden optimaal ingericht en aangekleed.
  • De volledige inboedel wordt verzekerd bij schade, breuk, brand en slijtage door normaal gebruik, maar niet bij diefstal.

voorwaarden

  • De huurperiode is te bepalen vóór de plaatsing van de huurmeubelen en de betaling dient uiterlijk één werkdag vóór plaatsing te worden voltooid.
  • De huurperiode van maximum 3 maanden wordt automatische verlengd met 3 maanden zonder een schriftelijke opzegging van 14 dagen vóór einde van huurperiode.
  • De klant zorgt voor een vrije staanplaats voor de vrachtwagen aan de toegangsdeur.
  • Indien men de interne lift niet kan gebruiken, zorgt de klant voor een verhuislift, de aanvraag van politieborden en een vrije parkeerplaats onder het raam van het appartement. Hetzelfde geldt voor de plaatsing van boxspring bedden op de 1e verdieping.
  • Verplaatsing van echte meubels gebeurt enkel door onze diensten of onder ons toezicht. Kartonnen meubels mag klant zelf verplaatsen, op voorwaarde dat alles samen blijft.

Tarieven excl. 21% BTW

Home staging

Verkoop vastgoed sneller & duurder

Met vastgoedstyling of verkoopstyling restylen we te koop staande huizen om deze zo vlot mogelijk te kunnen verkopen tegen de best mogelijke prijs. Versta ons niet verkeerd, we gaan het pand niet renoveren, maar wel restylen en verkoopklaar maken. Verder kost vastgoedstyling gemiddeld 3 tot 5% van de waarde van de woning, maar een professioneel uitgevoerde vastgoedstyling geeft een gemiddelde meerwaarde van 10 tot 20%. Hierdoor verkoopt de woning ook 4 tot 6 keer sneller, dus na wat rekenwerk kan je meteen inschatten dat een verkoopstyling een investering inhoud die loont op korte termijn!
 
Download onze vastgoedstyling brochure

Wij zijn ook
actief in Renovatiewerken