[:swvar:ufile:10:description:]
[:swvar:ufile:8:description:]

Vastgoedstyling

Meubel­verhuur info & tarieven

Wil je jouw pand graag meer waarde geven bij verkoop? Dan is een bemeubeld pand voor jou een juiste oplossing. Door enkele meubels in het pand te plaatsen, krijgt de koper een beter inzicht in de ruimte en haar mogelijkheden. Dit heeft vaak een positieve invloed op het beslissingsproces, waardoor jouw pand sneller verkocht kan worden. Tot slot biedt de koper van een gemeubeld vastgoed bijna 10% minder af op de vraagprijs.

Pakket Karton

Reeds voor een beperkte huurprijs kan aan de hand van kartonnen meubels een groot rendement gecreëerd worden. Vanaf €900 huur je kartonnen meubels om je woonkamer, eetkamer en master bedroom mee in te richten. 

Contacteer ons

Pakket Comfort

Jouw pand tijdelijk inrichten met hedendaagse meubels kan interessante perspectieven openen in de ogen van de koper. Ook voor jou als verkoper kan het een meerwaarde bieden en de verkoopprijs doen stijgen. 

Contacteer ons

Pakket Luxe

Met een luxe inrichting, design meubels en bijpassende accessoires zal de koper meteen een luxueus vastgoed met veel potentieel herkennen. Jouw vastgoed wordt naar een hoger niveau getild en wordt een parel binnen de vastgoedmarkt. Met gordijnen en eventuele verlichting wordt uw pand volledig afgewerkt. 
Contacteer ons

Pakket Luxe XL

Klaar om je luxe villa, appartement of loft naar een hoger niveau te tillen? Met een gespecialiseerde aanpak op maat worden de juiste troeven van het pand geaccentueerd en vergroot je de meerwaarde. Graag werken we voor jou een voorstel op maat uit. 

Contacteer ons

Inbegrepen

  • Alle meubels en bijbehorende accessoires om het pand mee af te werken: schilderijen, staande lampen, tapijten, kussens en plaids, een gedekte tafel, een opgemaakt bed en andere afwerkingen.
  • Levering/ophaling van de ingerichte kamers op gelijkvloers of via een eventuele interne lift, slaapkamers op de 1e verdieping met de trap. Alle kamers worden optimaal ingericht en aangekleed.
  • De volledige inboedel wordt verzekerd bij schade, breuk, brand en slijtage door normaal gebruik, maar niet bij diefstal.

voorwaarden

  • De huurperiode is te bepalen vóór de plaatsing van de huurmeubelen en de betaling dient uiterlijk één werkdag vóór plaatsing te worden voltooid.
  • De huurperiode van maximum 6 maanden wordt automatische verlengd met 3 maanden zonder een schriftelijke opzegging van 14 dagen vóór einde van huurperiode.
  • De klant zorgt voor een vrije staanplaats voor de vrachtwagen aan de toegangsdeur.
  • Indien men de interne lift niet kan gebruiken, zorgt de klant voor een verhuislift, de aanvraag van politieborden en een vrije parkeerplaats onder het raam van het appartement. Hetzelfde geldt voor de plaatsing van boxspring bedden op de 1e verdieping.
  • Verplaatsing van echte meubels gebeurt enkel door onze diensten of onder ons toezicht. Kartonnen meubels mag klant zelf verplaatsen, op voorwaarde dat alles samen blijft.

Tarieven excl. 21% BTW