upgrade
your estate

[:swvar:ufile:10:description:]
[:swvar:ufile:8:description:]

Vastgoedstyling

Om beter in te spelen op de huizenmarkt, steken we jouw te koop
staand pand in een nieuw jasje waardoor potentiële kopers een beter
beeld krijgen van de woning. Door de woning op te frissen en te
bemeubelen, wordt een duidelijke meerwaarde gecreëerd, waardoor
het pand vlotter zal verkopen, tegen een betere prijs. Kortom, een
investering van 3 tot 5% in professionele vastgoedstyling kan een
meerwaarde in verkoop opleveren van 10 tot 20%.
LR-Upstate biedt verschillende meubelpakketten te huur aan om jouw
meerwaarde bij verkoop te realiseren. Kies een pakket dat aansluit bij
jouw pand en geniet van een vlotte verkoop tegen de juiste prijs.

naar vastgoedstyling

Styling investeringsvastgoed

Lever jij als projectontwikkelaar prachtige projecten op, maar ben je op zoek naar toegevoegde waarde om een optimaal rendement te behalen?
Beschik je over een appartement, studentenkot, serviceflat of tweede verblijf dat je wenst te verhuren? Dan kunnen we je altijd helpen met de inrichting van het interieur.

Met oog voor detail en rekening houdend met het budget, gaan we op zoek naar de juiste inrichting voor jouw pand.
“Een minimale investering in een goede presentatie wordt beloond met een hogere verkoopprijs en verkoopt tot 6 keer sneller”

 

naar investeringsvastgoed

Renovatiewerken

Op zoek naar een totaalrenovatie voor je woning of slechts naar enkele aanpassingen in een bepaalde ruimte? LR Upstate garandeert telkens een persoonlijke aanpak met een performante coördinatie. Zo maken we met oog voor detail en binnen de perken van het budget van elk pand een ware thuis!
 
Naar renovatiewerken

Styling Short Stay Rent

In bezit van een investeringswoning die graag als gemeubelde short-stay rent accomodatie wenst te verhuren? De realiteit is dat u waarschijnlijk tot 30% meer zal betalen indien u deze zelf wilt stylen. Samenwerken met een professionele styler kan een doorslaggevende factor zijn voor het bereiken van een optimaal rendement. Daarbovenop zal een professioneel uitgevoerde styling u de mogelijikheid geven om uw gemiddelde huurprijs met 10% tot 20%  - rechtvaardig - te verhogen.

Naar styling short stay rent
“Een minimale investering in een goede presentatie wordt beloond met een hogere verkoopprijs en verkoopt tot 6 keer sneller”

Projecten

LR Upstate weet ieder gebouw om te toveren naar een droomwoning voor de klant. Ben je zelf op zoek naar een renovatie of benieuwd naar hoe we te werk gaan? Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren door onze verschillende creaties.
 
Naar projecten
Jouw eigendom verkopen?
Meer info

Arthur Lorré
En Lara Rammant

LR Upstate is ontstaan vanuit een sterke passie voor styling en renovaties. Wij, Arthur en Lara, zijn jonge, gedreven ondernemers met een duidelijke visie. Met onze passie willen we onze klanten een droominterieur bezorgen die hen oprecht gelukkig maakt. Steeds in samenwerking met de klant én met oog voor detail, kwaliteit en budget werken we dus naar een project op maat.

Contact