[:swvar:ufile:10:description:]
[:swvar:ufile:8:description:]

Styling Short Stay Rent

In bezit van een investeringswoning die u graag als gemeubelde short-stay rent accomodatie wenst te verhuren? De realiteit is dat u waarschijnlijk tot 30% meer zal betalen indien u deze zelf wilt stylen. Samenwerken met een professionele styler kan een doorslaggevende factor zijn voor het bereiken van een optimaal rendement. Daarbovenop zal een professioneel uitgevoerde styling u de mogelijikheid geven om uw gemiddelde huurprijs met 10% tot 20%  - rechtvaardig - te verhogen. 

Uit onderzoek blijkt namelijk dat 80% van de bevolking geen ruimtelijk inzicht, fantasie of inlevingsvermogen heeft. De kans is dus reël dat u als leek in styling de mogelijkheden binnen een pand niet kan inschatten. Hierdoor vormt dit vaak een struikelblok, waardoor uw investeringsvastgoed nodeloze kosten met zich meebrengt, een optimaal rendement misloopt, en de ruimtes in uw vastgoed niet optimaal tot hun recht zullen komen. 

LAAT JOUW WONING STYLEN DOOR LR UPSTATE EN GENEREER EEN OPTIMAAL RENDEMENT
Vraag een gratis & vrijblijvende offerteBekijk onze realisaties
Tot 20% meer rendement
Geen nodeloze kosten
Inrichting met oog voor detail

AirBnb blijft aan populariteit winnen

Overnachtingen via verhuurplatform Airbnb zijn nog nooit zo populair geweest als afgelopen zomer. Bij zijn kwartaalresultaten zei het internetbedrijf in de maanden juli, augustus en september een recordomzet te verwachten.

In totaal boekten mensen 103,7 miljoen overnachtingen of uitjes via het platform. Dat zijn er 25 procent meer dan een jaar eerder. Doordat de tarieven van de Airbnb-verhuurders ook omhoog gingen steeg de omzet op jaarbasis met ruim de helft tot 2,1 miljard dollar. 

Airbnb-hosts verdienen gemiddeld 2000 à 3000 euro per jaar met het verhuren van hun woning of appartement waar ze zelf in verblijven. Dat is het gemiddelde voor mensen die hun Airbnb ongeveer één maand per jaar verhuren. Wie zijn tweede verblijf verhuurt, heeft natuurlijk kans op een groter inkomen omdat de woning meer verhuurt kan worden. Om uw huurprijs te maximaliseren kan u beroep doen op een professionele styling.

 

✔︎ De woning inrichten met meubels en sfeervolle elementen waar u als particulier geen toegang toe heeft, of navenant hogere prijzen voor betaalt

✔︎ Wegnemen van verstorende elementen

✔︎ De positieve elementen van de woning benadrukken

✔︎ Klein achterstallige kluswerk en onderhoud uitvoeren

✔︎ Geen tijd- en energieverlies door zelf elementen van verschillende aanbieders samen te stellen

 

 
Download onze vastgoedstyling brochure

Wij zijn ook
actief in Renovatiewerken