[:swvar:ufile:10:description:]
[:swvar:ufile:8:description:]

Binnenhuisinrichting

Woningen

Heb je net een woning gekocht, maar is er nog wat werk aan de winkel met de inrichting? Wij helpen je graag op weg om je woning volledig naar jouw smaak in te richten en daarmee instapklaar te maken. 

Voor we van start gaan, krijgen we graag een beter beeld van jouw interieurstijlen of verwachtingen en stellen we niet zomaar onze eigen stijl voorop. Daarna kunnen wij op basis van een doordacht kleuradvies en interieurontwerp aan de slag met de inrichting van jouw woning. De juiste meubelen en decoratie worden gekozen gebaseerd op jouw voorkeuren en over eventuele opknapwerken hoef je ook niet te piekeren, want deze nemen wij volledig voor onze rekening!

Belangrijk om te weten is dat elke woning een eigen karakter heeft en er eindeloze mogelijkheden bestaan om deze in te richten. Een nieuwbouw of bestaande woning met een landelijke, moderne of industriële inrichting zal er dus volledig anders uitzien en vraagt daarom een specifieke aanpak. Met een offerte op maat zorgen we ervoor dat het interieur perfect past binnen jouw budget.

Bekijk de projecten
Op maat van jouw budget
Zowel voor nieuwe als bestaande woningen
Afwerking met oog voor detail